THEMAPARKEN

Appartement in Tenerife huren

Naast allerlei actieve bezigheden zijn er een aantal prachtige themaparken. Vooral het Loro Parque is erg bekend en is zeker een bezoek waard. Wij hebben voor u de belangrijkste themaparken op een rijtje gezet.


Loro Parque

Loro Parque

Nabij Puerto de la Cruz ligt het Loro Parque. Dit tropische park moet u bezocht hebben wanneer u op Tenerife bent. Het park huisvest vele soorten zoogdieren en vogels temidden van schitterende bomen en planten. Loro Parque heeft het grootste dolfinarium van Europa. Verder heeft het een zo natuurlijk mogelijk nagebootst pinguïnhuis. Daarnaast kunnen de bezoekers in een speciaal ontworpen glazen tunnel haaien bekijken.

Meer info: www.loroparque.com


Siam Park

Siam Park

Ontdek het wondere waterkoninkrijk van Siam Park in Tenerife. Dit prachtige waterpark ligt in het zuidwesten van Tenerife en is anders dan andere waterparken. Siam Park is een nabootsing van het Thaise Koninkrijk en alle attracties hebben dan ook Thaise invloeden.

Meer info: www.siampark.net


Aqualand

Aqualand

Dit waterpretpark op Tenerife biedt een heerlijk dagje uit voor volwassenen en kinderen. Gelegen in het zuiden, in de buurt van Playa de las Americas, vermaakt u zich niet alleen met glijbanen, vele buizen en zwembaden, maar ook tijdens de dolfijnenshow!

Meer info: www.aqualand.es


Tenerife Jungle Park in Aguilas del Teide

Tenerife Jungle Park in Aguilas del Teide

"Aguilas del Teide", vrij vertaald, "De arenden van de Teide" is een natuurpark met tientallen dieren en losvliegende arenden. Het park is gesitueerd in een 'Barranco', een kloof. Via goed begaanbare paden komt men langs pinguïns, krokodillen, nijlpaarden, vogels en vooral veel prachtige planten en bloemen. In het groot arena waar een piratenschip het decor vormt, kan men tijdens het nuttigen van een drankje genieten van spektakel en show. Wie zich eens wil uitleven kan een of meerdere ritjes maken op de meterslange bobsleepiste die zich net naast de cactustuin bevindt. Ook het recent toegevoegde Jungle avontuur is dolle pret voor het hele gezin. Dit is een geheel van hangbruggen, uitkijktorens en touwen waarlangs men kan klauteren.

Meer info: www.aguilasjunglepark.com