SPA, SAUNA, THALASSO

Lekker ontspannen op het eiland in las amerikas, costa adeje, las galettas, los cristianos

Voor het tijdens uw vakantie genieten en ontspannen in een wellness centre, sauna, spa of thalasso kunt u hier terecht voor de benodigde informatie.


Aqua Club Termal

Aqua Club Termal

Aqua Club Termal is een uniek centrum voor gezondheid, wellness en spa, met meer dan 6000m2 van de modernste faciliteiten, in Costa Adeje. Het enorme dynamische hydratherapeutische zwembad steelt de show, met niet minder dan 330 jets. Er zijn 11 behandelruimten in het gedeelte voor Beauty & Health en er is een compleet fitnesscentrum van 400m2.

Meer info: www.aquaclubtermal.com


Vitanova Spa & Wellness centrum

Vitanova Spa & Wellness centrum

Het Vitanova Spa & Wellness centrum voor ontspanning, welzijn en schoonheid. Harmonie door het herstel van uw innerlijke evenwicht en lichamelijke vitaliteit in deze exclusieve en gezellige sfeer! Dit centrum van de thalassotherapie biedt zeewater bronnen, behandelingen zoals massages en een kapsalon en een goed uitgeruste fitnessruimte.

Meer info: www.spavitanova.com


Spa La Quinta

Spa La Quinta

De Club Spa La Quinta Park biedt een oase van rust en stilte. U heeft de aandacht van een medisch team en de behandeling wordt aangepast aan uw behoefte: ontspanning, schoonheid, gewichtsverlies, cellulitis, anti-stress en problemen met de bloedsomloop of spier-, gewrichts-en reumatische pijn. Locatie Urbanisación La Quinta. Santa Úrsula in het noorden van Tenerife.

Meer info: www.spalaquinta.com