BOOTTOCHTEN

Huren bij ons in Tenerife

U kunt op Tenerife diverse leuke excursies op het water doen. Een tocht met een catamaran, een bezoek aan La Gomera, walvissen en dolfijnen bekijken etc. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.


Boottocht met Eden catamaran

Boottocht met Eden catamaran

Aan boord van dit schip -dat uit de haven in Costa Adeje vertrekt- kunt u tijdens een 2 uur durende tour mogelijk walvissen en dolfijnen spotten. Maakt u een 3 uur durende trip dan wordt –naast het spotten van walvissen en dolfijnen- het anker uitgegooid in een baai, waar vervolgens de mogelijkheid is om te zwemmen en te snorkelen.

Meer info: www.edencatamaran.com


Yellow Submarine Tenerife

Yellow Submarine Tenerife

Een 45 minuten durende excursie in een onderzeeër. Deze gele onderzeeër vertrekt vanaf de haven in San Miguel de Abona. Een onvergetelijke ervaring op de zeebodem. Openingstijden van het kantoor zijn van 9.00 tot 19.00 uur. Entree: volwassen ± 48,- euro, kinderen 2 tot 14 jaar ± € 28,- euro. 15% korting bij online reserveren. U kunt afgehaald worden bij uw accommodatie.

Meer info: www.submarinesafaris.com


Walvissen en dolfijnen spotten op de Royal Dolfin

Walvissen en dolfijnen spotten op de Royal Dolfin

De Royal Dolfin / Tropical Dolfin, erkend door het Cabildo de Tenerife, is een moderne catamaran met glazen bodem. Toeristen kunnen zo optimaal genieten van de dolfijnen en de walwissen rond Tenerife. Nederlands sprekende gidsen begeleiden u tijdens de tocht.

Meer info: www.tenerifedolphin.com


Peter Pan Piraten Cruise

Peter Pan Piraten Cruise

Dit is een populaire cruise vanuit Los Cristianos Haven. Als u niet verblijft in Los Cristianos kunt u gebruik maken van de gratis busdienst. Onderweg op de boot ziet u waarschijnlijk dolfijnen en walvissen en u kunt zelfs een duik nemen. Eten en drankjes zijn verkrijgbaar. Er zijn twee Peter Pan Piraten Cruises per dag, om 10:00 en 13:30 uur. Vergeet uw zwembroek en camera niet.

Meer info: www.clubcanary.com/nl_be


Freebird One

Freebird One

Als u kwaliteit en luxe waardeert is een trip met de catamaran Freebird One de juiste keuze. De Freebird werd op maat gebouwd in Frankrijk met als enig doel het luxe vervoer van personen op de Atlantische Oceaan om te genieten van het spotten van walvissen en dolfijnen, net voor de kust in het zuiden van Tenerife. Een unieke ervaring voor het zien van deze zoogdieren.

Meer info: www.freebirdone.com


Freebird One

Dagtocht van Tenerife naar La Gomera

Alhoewel er ook georganiseerde excursies zijn naar La Gomera, is het ook leuk om met eigen vervoer een dag op het buureiland te gaan kijken. U kunt overigens ook naar een van de andere Canarische Eilanden, echter La Gomera ligt het dichtste bij.

Meer info: www.fredolsen.es


Skyline

Skyline  

Wie wat meer in luxe wil vertoeven op zee, op zoek naar dolfijnen en walvissen is hier aan het juiste adres. Zij bieden verschillende arrangementen aan. 

Meer info: www.skylinetenerife.com