MARKTEN

Lekker ontspannen in uw vakantie Maravilla

Er zijn diverse leuke markten op Tenerife, zowel in het toeristische gedeelte als in de hoofdstad. De meeste markten vinden overdag plaats, maar er zijn er ook bij die u in de avond kunt bezoeken.


Markt Costa Adeje

Markt Costa Adeje

Deze markt is in het centrum van Costa Adeje en bevindt zich tegenover het commerciële centrum van El Duque en wordt omgeven door hotels zoals het Gran Hotel Costa Adeje en Hotel Fañabe Costa Sur, op slechts vijf minuten lopen van het strand Playa del Duque. De markt is iedere donderdag en zaterdag van 09.00 uur tot 14.00 uur.


Markt in Los Cristianos

Markt in Los Cristianos

Dit is een van de grootste markten en een ideale plek om een zondagochtend door te brengen. U vindt er van alles zoals o.a. modeartikelen, sieraden en sieraden, lederwaren, handtassen, riemen, speelgoed en lokaal ambachtswerk. U vindt deze markt op de Avenida Maritima naast het Hotel Gran Arona.


Markt Señora de África, Santa Cruz de Tenerife

Markt Señora de África, Santa Cruz de Tenerife

De markt van onze Señora de Áfrika is wel de belangrijkste markt in de hoofdstad van Tenerife en biedt de inwoners van Santa Cruz en haar bezoekers een enorm assortiment van kwaliteitsproducten. Opgericht in de jaren 1940, blijft de markt een referentiepunt in de stad. Het heeft een modern commerciële gedeelte, dat ook open is op zondag, en er is gratis parkeergelegenheid. De grote markthal van twee verdiepingen is gevestigd aan de Avenida de San Sebastián en werd in 1943 in Noord-Afrikaanse stijl gebouwd. Het is er altijd een drukte van belang. Het aanbod omvat exotisch fruit, groenten, bloemen, verse vis, gevogelte, kazen, kruiden en specerijen. Geopend van maandag t/m zaterdag.


Markt San Cristobal de La Laguna

Markt San Cristobal de La Laguna 

Deze markthal is gevestigd in het historische centrum van San Cristobal de la Laguna en wordt dagelijks bezocht door veel publiek. Geniet van de geuren en smaken en de manier van presenteren van de groenten, het fruit en de vis. Aan de ene kant van het hoofdgebouw vindt u een nieuwe aanbouw met winkels. Op dinsdag, donderdag en zaterdag is er een agrarische markt.


Markt San Miguel de Abona

Markt San Miguel de Abona

Indoor boerenmarkt geopend op woensdagmiddag en tijdens het weekend. Standhouders verkopen er verse groenten en fruit. Op de folklore markt zijn handgemaakte typische Canarische objecten te koop. Op de veemarkt worden geiten, schapen, zwarte varkentjes, ezels en paarden aangeboden. Op de handwerkmarkt ziet u hoe manden worden gevlochten, potten en handgeknoopte kledij worden gemaakt. Dit alles opgefleurd door een lokale liveband die folklore muziek speelt.